Walter de Donder

The Club of Saint Nicholas is panicking when a fellow Pete goes missing.

This show was broadcast online on December 6th 2020 (the birthday of SInterklaas).

Twenty years ago, crooks Johna and Ron were able to hide the diamond they stole, just before being arrested, in young Gert's football at the Old Castle Inn owned by Marlène's family. Today, the crooks have escaped and want the loot back. But a contractor has got permission to tear down the ruined inn and build an apartment building on the site, unless it's completely repaired within a week. When Marlène calls him, Gert abandons his planned week of holiday at sea to do the daunting job, helped by the mayor, Van Leemhuyzen and Octaaf. Alberto meanwhile rides through town on his motorbike, trying to get his career launched as a 'flying barber'

5.4/10

Op een winterdag krijgen kabouter Plop en zijn vrienden vreemd bezoek in de melkherberg. Is het een olifant? Een giraf? Of een verdwaalde ijsbeer? Als poolkabouter Snorre aanklopt bij de kabouters wordt al snel duidelijk met welk vreemd dier ze hier te maken hebben. Pinki de pinguïn werd ontvoerd op de Zuidpool door twee handlangers van Louise Appelmoes, eigenares van Restaurant De Gouden Pollepel

4.8/10

During a walk in the woods Lui eats a dangerous berry, despite the warnings of Plop. Lui becomes human size, this makes the other gnome angry and Lui runs away and gets lost in the forrest. Before he knows it, he ends up in the big city. Will Plop, Klus and Kwebbel find him before he turns the whole town upside down ?

5.7/10

Wanneer Kabouter Plop en zijn vrienden tijdens een wandeling mooie vioolmuziek horen uit een knus huisje aan de rand van het Kabouterbos, worden ze nieuwsgierig en gaan ze een kijkje nemen. Kabouter Klus klimt via de regenpijp omhoog en ontdekt dat de hemelse klanken wordt gespeeld door het meisje Anna. Zodra Anna de kabouters ziet, gaat het helemaal mis: Anna laat door de schrik haar viool op de grond vallen. Deze is helemaal kapot en morgen heeft ze een belangrijk optreden! Hoe kunnen de kabouters haar helpen? Komen ze op tijd met een oplossing? Ze schakelen de hulp in van Kabouter Amadeus

6/10

Als Plop en zijn vrienden in het Kabouterbos een kleine Golden Retriever ontdekken, schrikken ze zich te pletter! Maar al snel verovert deze schattige hond de harten van onze kabouters en willen ze niets liever dan dat Kwispel bij hen in het bos blijft wonen. Maar aan de andere kant van het bos, in de grote-mensen-wereld, is er een jongetje heel erg verdrietig. Hij mist Kwispel. Hij zou er alles aan doen om zijn puppie terug te vinden. Als Plop en zijn vrienden vernemen dat Kwispel een grote-mensen-baasje heeft, besluiten ze om het hondje terug te brengen. Maar daardoor storten de kabouters zich in een ongekend avontuur. Als dat maar goed afloopt!

5.1/10

Kabouter Plop verwacht, net als alle andere jaren, een bezoekje van de Kerstkabouter. Alleen loopt het dit jaar een beetje mis... Mik en Mak, twee kabouters die jaar na jaar door de Kerstkabouter vergeten worden, gooien roet in het eten. De twee gaan aan de haal met de slee van de Kerstkabouter. Die is daardoor niet alleen al z'n cadeautjes kwijt, maar ook z'n heel belangrijke toverstaf ... Met die staf kun je cadeautjes toveren maar ook vreselijke dingen aanrichten! Kabouter Plop en zijn vrienden gaan samen op pad op de toverstaf terug te halen en hem weer aan de Kerstkabouter te geven.

5.1/10

Kabouter Plop houdt samen met zijn kaboutervrienden Lui, Klus en Kwebbel een lenteschoonmaak in zijn paddestoel. Bij het schoonmaken van de schoorsteen ontdekt Klus een schatkaart. De kabouters besluiten om samen de Kabouterschat te zoeken. Maar... de tocht is moeilijk en gevaarlijk. De kabouters moeten over een gammele hangbrug en door een bos dat overbevolkt is met vogels. Op de koop toe moeten ze een grote-mensen-weg oversteken. Onderweg ontmoeten Plop, Lui, Klus en Kwebbel nog twee andere kabouters, Pif en haar broer Paf. Lui wordt smoorverliefd op Pif. Door een toeval komt de schatkaart in de handen van Pif en Paf. Ook zij gaan op zoek naar de schat.

5.4/10

Kabouter Plop is the eponymous protagonist in a children's television series by Studio 100. The television series is directed by Bart Van Leemputten. Most episodes last about five minutes and are set in Plop's milk inn or in Kabouter forest. The stories often involve pranks by naughty Kabouter Klus. Each episode starts with Plop lying in bed and reviewing what happened the past day. At the end of the episode he says he goes to "Kabouter dream land". Most episodes contain a moral.

6.8/10